Jacheta din blana de vizon safir + blue serenity insertie 3D 5741

13.990 lei

-10% Off

Comandă acest produs online, cu livrare gratuită sau vino în magazinul nostru, unde consultanții noștri te vor ajuta să îți alegi haina potrivită, dintr-o selecție de peste 400 de modele diferite.

Disponibil în magazin și pe comandă în mai multe variante: În magazin avem disponibile mai multe variante ale acestui produs.

Putem realiza pe comandă acest model în mai multe variante de culori și măsuri, la care se poate elimina sau adăuga gluga, se pot modifica mânecile și gulerul, și se poate comanda în lungimi diferite. Prețul va varia în funcție de personalizări.

Contactează-ne pentru mai multe detalii. aici

Comanda prin telefon: +40 727 225 262

SKU: BJ60 Categorie: Etichetă:

Description

Fit: adecvat pentru S-M

Haina este confecționată din blană naturală de vizon gri safir, cu inserții de vizon albastru serenity, cu croială dreaptă, pe lângă corp, și guler tunică. Este o haină elegantă, iar modelul cu dungi bleu creează un efect optic 3D. Este închisă cu clipsuri și cu un nasture, și prevăzută cu buzunare.

Căptușeală: Mătase naturală.

Haina este realizată în atelierul propriu din vizon Platinum, provenit de la Kopenhagen Fur, bursa la care se vând cele mai bune piei de vizon din lume. Casa de blănuri MG este unul din primele ateliere din lume atestate FURMARK, primul program de certificare și trasabilitate a sustenabilității blănurilor naturale.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta telefonic la 0727 22 52 62, sau pe paginile noastre de Instagram https://www.instagram.com/casadeblanurimg/ și Facebook: https://www.facebook.com/blanuri.

Jacheta din blana de vizon safir + blue serenity insertie 3D 5741

13.990 lei