Jacheta din blana de vizon și vulpe vulpe model 6252

4.599 lei

-30% Off

Comandă acest produs online, cu livrare gratuită sau vino în magazinul nostru, unde consultanții noștri te vor ajuta să îți alegi haina potrivită, dintr-o selecție de peste 400 de modele diferite.

Disponibil în magazin și pe comandă în mai multe variante: În magazin avem disponibile mai multe variante ale acestui produs.

Putem realiza pe comandă acest model în mai multe variante de culori și măsuri, la care se poate elimina sau adăuga gluga, se pot modifica mânecile și gulerul, și se poate comanda în lungimi diferite. Prețul va varia în funcție de personalizări.

Contactează-ne pentru mai multe detalii. aici

Comanda prin telefon: +40 727 225 262

SKU: BG24H Categorie: Etichetă:

Description

Fit: adecvat pentru S și M

Haina este confecționată din blană naturală de vizon vopsit multicolor, cu bordură din vulpe vopsită albastru. Are un model lejer, pe lângă corp, adecvat pentru măsurile S și M, iar sistemul de închidere este format din clipsuri și un nasture. Este prevăzută cu două buzunare.

Haina este realizată în atelierul propriu din bucăți de vizon de cea mai bună calitate, atent selecționate și din vulpe SAGA, provenită de la Saga Fur, bursa de la Helsinki la care se tranzacționează cele mai bune piei de vulpe din lume. Casa de blănuri MG este unul din primele ateliere din lume atestate FURMARK, primul program de certificare și trasabilitate a sustenabilității blănurilor naturale.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta telefonic la 0727 22 52 62, sau pe paginile noastre de Instagram https://www.instagram.com/casadeblanurimg/ și Facebook: https://www.facebook.com/blanuri.

Căptușeală: Poliester 97% cu elastan 3%

Informații suplimentare

Marime

Jacheta din blana de vizon și vulpe vulpe model 6252

4.599 lei