Casa de blanuri MG

„Casa de blanuri MG este cel mai vechi magazin de blanuri de lux, cu o traditie de familie ce dateaza din anul 1939.

Calitatea articolelor noastre din blana a mentinut in permanenta brandul in topul comerciantilor de lux din Romania.”

Standarde ridicate

pentru calitate garantata

Realizam colectiile atat in atelierul propriu, utilizand materii prime de la cele mai importante burse de marfuri din lume (Kopenhagen Fur, Saga, Sojuzpushnina), cat si in atelierele unor designeri de blanuri celebri din Italia.

Hainele noastre de blana se adreseaza femeilor moderne, elegante, independente si dinamice.

Blanuri naturale

personalitate si lux

Consideram ca haina de blana, ca simbol al luxului absolut, reprezinta mai mult decat un articol vestimentar, fiind intruchiparea unei apartenente sociale superioare.

De asemenea, in viziunea noastra, haina de blana necesita o personalitate proprie printr-un design unic ce o deosebeste si o face sa straluceasca intr-o multime de alte haine de blana.

Blana este cel mai vizibil element vestimentar si are capacitatea de a oferi nu doar confort termic, ci si un excelent confort mental.

Din acest motiv, prin selectia atenta a blanurilor si prin manufacturarea ireprosabila, asiguram un nivel calitativ desavarsit ce plaseaza produsele noastre alaturi de orice alta firma de renume la nivel mondial.

Garantia

hainelor de blana MG

Siguranta pe care o avem in legatura cu calitatea produselor noastre ne-a permis sa oferim pentru prima oara pe plan national certificatul de garantie pentru o perioanda de 3-5 ani desi legea romana in vigoare impune o perioada de garantie de 30 de zile

Calitatea vizonului utilizat de noi este doar Purple si Platinum de la Kopenhagen fur iar pentru vulpi Saga si Saga Royal. Argasirea pieilor folosite de noi o facem la primele trei cele mai bune tabacarii din lume.

FURMARK

Casa de blanuri MG face parte din primii 20 de producatori atestati FURMARK la nivel mondial, program de trasabilitate a sustenabilitatii blanurilor naturale ce impune standarde stricte pentru fiecare etapa din lantul valoric.

Eticheta cu serie unica

Fiecare haina certificata, va avea o eticheta cu serie unica, cu ajutorul careia se poate verifica pe site-ul FURMARK originea pieilor, bursa de la care au fost achizitionate acestea, firma care le-a argasit, numele manufacturierului si brandul care a comercializat-o.

Certificate FURMARK

O haina care poarta eticheta FURMARK ofera garantia ca toate firmele prin care a trecut din tot lantul valoric sunt certificate FURMARK.

Evidenta tuturor stocurilor este foarte stricta, si este atent monitorizata de catre platforma FURMARK.

FURMARK

Pentru mai multe detalii accesati site-ul www.furmark.com

Pasiune la a treia generatie

Casa de blanuri MG este o afacere de familie cu o traditie ce dateaza din anul 1939 si este deja la a treia generatie in domeniul productiei articolelor din blanuri naturale de lux.

Bianca Margarit
Ileana Margarit
Daniel Margarit
Ion Margarit