Casa de blanuri MG

Despre Casa de blanuri MG

Casa de blanuri MG este cel mai vechi magazin de blanuri de lux, cu o traditie de familie ce dateaza din anul 1939. Calitatea articolelor noastre din blana a mentinut in permanenta brandul in topul comerciantilor de lux din Romania. Realizam colectiile atat in atelierul propriu, utilizand materii prime de la cele mai importante burse de marfuri din lume (Kopenhagen Fur, Saga, Sojuzpushnina), cat si in atelierele unor designeri de blanuri celebri din Italia. Hainele noastre de blana se adreseaza femeilor moderne, elegante, independente si dinamice.

Blanuri naturale, personalitate si lux

Consideram ca haina de blana, ca simbol al luxului absolut, reprezinta mai mult decat un articol vestimentar, fiind intruchiparea unei apartenente sociale superioare. De asemenea, in viziunea noastra, haina de blana necesita o personalitate proprie printr-un design unic ce o deosebeste si o face sa straluceasca intr-o multime de alte haine de blana.

Blana este cel mai vizibil element vestimentar si are capacitatea de a oferi nu doar confort termic, ci si un excelent confort mental. Din acest motiv, prin selectia atenta a blanurilor si prin manufacturarea ireprosabila, asiguram un nivel calitativ desavarsit ce plaseaza produsele noastre alaturi de orice alta firma de renume la nivel mondial.

Garantia hainelor de blana MG

Siguranta pe care o avem in legatura cu calitatea produselor noastre ne-a permis sa oferim pentru prima oara pe plan national certificatul de garantie pentru o perioanda de 5 ani, desi legea romana in vigoare impune o perioada de garantie de 30 de zile. Calitatea vizolului utilizat de noi este doar Purple si Platinum de la Kopenhagen fur iar pentru vulpi Saga si Saga Royal. Argasirea pieilor folosite de noi o facem la primele trei cele mai buna tabacarii din lume

Serviciile post-garantie pe care le asiguram (contra cost) includ: curatarea, restilizarea si intretinerea articolelor din blana.

FURMARK

Casa de blănuri MG face parte din primii 20 de producători atestați FURMARK la nivel mondial, program de trasabilitate a sustenabilității blănurilor naturale ce impune standarde stricte pentru fiecare etapă din lanțul valoric.

Fiecare haină certificata, va avea o etichetă cu serie unică, cu ajutorul căreia se poate verifica pe site-ul FURMARK originea pieilor, bursa de la care au fost achiziționate acestea, firma care le-a argăsit, numele manufacturierului și brandul care a comercializat-o.

O haină care poartă eticheta FURMARK oferă garanția că toate firmele prin care a trecut din tot lanțul valoric sunt certificate FURMARK. Evidența tuturor stocurilor este foarte strictă, și este atent monitorizată de către programul FURMARK.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul www.furmark.com