Haina de blana bespoke – perfectiune pana in cel mai mic detaliu

Haina de blana este un element vestimentar de lux, o esenta a exclusivitatii si a elegantei. Spre deosebire de orice produs fast-fashion, blana naturala este durabila si sustenabila, poate fi purtata peste 25 de ani fara sa se deterioreze, atunci cand este ingrijita asa cum trebuie. In plus, atunci cand asupra sa apare uzura morala si modelul sau este demodat, poate fi restilizata si transformata intr-o haina complet noua.

Cum personalizezi haina de blana?

Primul pas atunci cand alegi sa iti comanzi o haina bespoke este sa cunosti tipul de blana pe care il doresti. Aceasta va influenta cel mai mult modelul si forma pe care il va avea haina. Procesul de personalizare incepe cu o consultatie initiala, moment in care iti vom explica diferentele dintre tipurile de blana, avantajele pe care il are fiecare si modul in care va arata confectia finala, in functie de tipul de blana naturala pe care il alegi.

Ulterior, vom alege impreuna forma de corp care se potriveste cel mai bine si se va crea un model nou, relizat in prima faza din material textil. Fiind un procedeu complex ce implica un volum mare de munca si de studiu, vor fi necesare 2-4 probe, pentru a ne asigura ca rezultatul este perfect.

Ce elemente poti personaliza atunci cand alegi o haina de blana bespoke?

Dupa ce ai ales tipul de blana si forma corpului si lungimea, vei putea alege culoarea. Exista o multime de culori naturale din care poti alege, dar poti opta si pentru blanuri colorate. Trebuie doar sa alegi nuanta ta favorita, iar noi vom vopsi blana dupa codul de culoare. Ulterior, vom alege alte elemente stilistice, precum insertiile de piele sau o combinatie de blanuri diferite. De exemplu, poti opta pentru un guler din vulpe, pentru o gluga, sau pentru buzunare aplicate. In final vei putea alege sistemul de inchidere si tipul si culoarea captuselii.

De ce sa alegi un model bespoke?

O haina de blana bespoke este creata special pentru tine, conform preferintelor si cerintelor tale. Fiecare detaliu este personalizat, asigurandu-se ca nu exista doua haine identice. Aceasta exclusivitate iti permite sa detii o piesa vestimentara care reflecta perfect personalitatea si stilul tau, aducand un sentiment de unicitate si originalitate fiecarei aparitii.

Procesul de realizare a unei haine de blana bespoke implica o colaborare stransa intre client si designer. Totul incepe cu o consultatie detaliata in care discuti preferintele tale de design, tipul de blana dorit, culorile si alte detalii specifice. Ai ocazia sa alegi fiecare aspect al hainei tale, de la materialele folosite pana la croiala exacta. Acest nivel de implicare asigura ca haina nu doar indeplineste, ci depaseste asteptarile tale.

Fiecare haina de blana este realizata cu maiestrie in atelierul propriu, de catre cei mai talentati mesteri. Acesti artizani pun suflet in fiecare detaliu, de la cusaturi precise la finisaje perfecte, asigurandu-se ca produsul final este nu doar estetic, ci si functional.

In showroom-ul nostru poti alege din peste 600 de modele diferite, ready-to-wear, atunci cand nu doresti sa iti comanzi o haina de blana bespoke.

Nu uita ca poti apela la noi pentru serviciul FUR SPA pentru curatare haine de blana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.