Cum să porți vesta de blană naturală?

Odată cu venirea sezonului rece blana naturală revine în trendurile actuale. Poate fi vorba despre cape, jachete, haine lungi, scurte sau – vedetele sezonului: vestele din blana. Acest articol vestimentar iți poate completa orice ținută. Iată câteva moduri în care o poți purta: 

Vesta de vulpe peste o geacă de piele

Recomandarea noastră acest sezon este să porți vesta din blana de vulpe peste o geacă de piele. Multe persoane sunt reticente când vine vorba despre veste, întrucât se gândesc la faptul că acestea nu oferă confortul termic dorit. Totuși, pentru cele mai sceptice există această soluție care le va oferi un look cool fără efort. Dacă vrei o ținută stylish fără a depune prea mult efort poți purta vesta de blana de vulpe peste geacă, o pereche de jeansi și bocanci. Cu această rețetă nu vei da niciodată greș.

Vesta de vizon la o rochie elegantă

Când vine vorba de eleganță, vizonul este primul care ne vine în minte. Blana de nurcă sau vizon este o blană cu păr scurt, fină și moale. Dacă ești în căutarea unui articol pe care să îl poți purta atunci când vrei să îmbraci o rochie elegantă, atunci vesta de nurca este ideală pentru tine. 

Vesta de vulpe si puloverele oversized

Dacă în trecut toate hainele erau strâmte, mulate, cambrate, acum articolele oversized sunt vedetele sezonului. Blana de vulpe este o blana naturala voluminoasă, și o poți purta cu un pulover la fel de supradimensionat. Nu trebuie să te temi să combini volumele, dacă nu îți place un look complet XXL poți combina aceste două elemente alături de o pereche de jeansi skinny sau colanți.

Dacă ești în cautarea vestei de blană ideale, vino la magazinul nostru din Stefan cel Mare nr. 46.

Leave a Reply

Your email address will not be published.